IFA Global Press Conference

IFA Global Press Conference

20150426_130354

I fyra dagar var jag på Malta, en förtjusande liten ö med vacker natur. Den årliga mässan IFA som går av stapeln i september i Berlin samlar varje vår världens journalister för lite konferens. 

Det är första året jag är med på detta och jag var osäker på vad det skulle handla om. Men summan av dessa dagar var att vi fick se lite roliga saker, höra om trender för mässan och vad som är förändrat från förra året. Vi fick lyssna till viktiga personer i branschen och se lite trendspaning i mitt favoritämne – wearables.

Men det viktigaste jag tar med mig hem är kontakten med underbara människor. Jag kände nästan alla sedan innan, ja alltså inte hela världspressen, men de svenska och norska kollegorna. Träffa en ny tjej som bloggar för feber.se och det blev omedelbart en förälskelse i den kvinnan.

20150425_185113

Men Malta var också fint med stränder, blått vatten, stekande sol och trevligt uteliv. Maten var inte någon höjdare då man inte använder kryddor eller sås så allt smakade.. ja som det ska iof men ganska menlöst. Ön är annars känd för sina oliver så jag köpte i alla fall med mig lite olivolja.

Här kommer lite sköna bilder i en salig blandning.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *