Inköpslista TV4 Nyhetsmorgon – Myggskydd

Inköpslista TV4 Nyhetsmorgon – Myggskydd

I dag pratade vi myggor på TV4 och det blir alltid en del diskussioner om detta. JAg håller mig från diskussioner om hur man på statlig eller kommunla nivå ska hantera detta dock. Men här är alla saker jag hade med i tv. 

UTOMHUS

Predator gasolfångare
AMT 200 – elektrisk fångare
Thermacell Mini Halo
Thermacell Surround
Thermacell MR300
DynaTrap knottfälla
Mosquito Magnet Pioneer

INOMHUS

Swissinno LED 24W
Moel AIT 368G
AIT-10
Mr Mosquito

INSEKTSMEDEL

Smidge
Bushman Gel

ÖVRIGT

Aspivenin vakuumpump
Myggjacka
Myggspiraler med hållare
Myggnät för huvudet
Insektspenna till mobilen
Värmepenna mot insektsbett

Du hittar alla dessa här:

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *