Intel & Dustin Expo – Här är mina hålltider

Intel & Dustin Expo – Här är mina hålltider

Jag har ett par saker att göra i år på Dustin Expo. Båda grejerna är i regi av Intel som är årets huvudsponsor. 

På torsdag kommer jag att intervjua många av utställarna som har en anknytning till Intel. Detta kommer filmas och läggas ut i sociala medier. På lördag klockan 11.00 kommer jag stå scen och föreläsa tillsammans med Intels Anders Huge. Vi ska prata lite om wearables vilket är mitt lilla skötebarn!

Hoppas ni kommer, det är ju gratis! 🙂

Här är ett litet klipp från tidningen Metro (19 mars). Tyvärr står det lite del som att jag är lillagumman och att jag ska föreläsa med Thomas Melzer. Men men.. Man kan inte få allt.

Metro

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *