Intel & Dustin Expo – Här är mina hålltider

Intel & Dustin Expo – Här är mina hålltider

0

Jag har ett par saker att göra i år på Dustin Expo. Båda grejerna är i regi av Intel som är årets huvudsponsor. 

På torsdag kommer jag att intervjua många av utställarna som har en anknytning till Intel. Detta kommer filmas och läggas ut i sociala medier. På lördag klockan 11.00 kommer jag stå scen och föreläsa tillsammans med Intels Anders Huge. Vi ska prata lite om wearables vilket är mitt lilla skötebarn!

Hoppas ni kommer, det är ju gratis! 🙂

Här är ett litet klipp från tidningen Metro (19 mars). Tyvärr står det lite del som att jag är lillagumman och att jag ska föreläsa med Thomas Melzer. Men men.. Man kan inte få allt.

Metro

Your email address will not be published. Required fields are marked *