Jabra Elite Active 75t – test 🎧

Jabra Elite Active 75t – test 🎧

Editors choice

Jabra Elite Active 75t – test 🎧

Jabra Elite Active 75t testas på gymmet och vad skiljer egentligen mellan Jabra Elite Active 75t och Jabra Elite 75t, det ska vi kolla närmare på.

Ingen idé att hymla. Jag är Jabras största fan tror jag. Fy fan vad jag älskar deras headset. Jag har tidigare testat både Jabra Elite 75t och Jabra Elite 85h och båda får toppbetyg av mig. Jag är känslig för ljud och har dissat en del hörlurar genom åren som inte alls funkar för mig men jag har hittat märket som passar mina öron perfekt.

Först, vad är skillnaden mellan Jabra Elite Active 75t och Jabra Elite 75t?

Ja du, det är lite roligt för det är typ ingen skillnad. Ordet Active står för en högre IP-klassning då man tänker att dessa lurar passar perfekt på gymmet eller löppasset i skogen. Det klarar svett och regn bättre än den som inte heter Active. Active har IP57 medan de andra har IP55.

IP57 = dammtålig samt klarar 30 minuter nedsänkning till ett djup av 1 m mätt vid botten av anordningen, om anordningen är högre än 85 cm, ska det vara minst 15 cm till toppen av anordningen.

Active-modellen kan också laddas trådlöst vilket jag inte ens testat för jag har inte trådlös laddare, I know! 🤦🏼‍♀️

Vad annat är bra?

Eftersom de är identiska med sitt syskon på alla andra punkter finns det inte mycket att säga än att hänvisa till det inlägget och bara nämna att de är oslagbara i både passform och ljud. Lång batteritid och snabb laddning. Du kommer inte bli besviken, det garanterar jag.

Pris: ca 2 200 kr. Kolla in Prisjakt för aktuellt pris.

4.5 / 5 stars     
About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *