Jag kan bara säga SUCCÉ!

Jag kan bara säga SUCCÉ!

I dag var jag på Expectrum i Västerås för att föreläsa lite om teknik och människor. Jag har hittills bara pratat i 20-30 minuter åt gången och nu fick jag ett uppdrag på 55 minuter. PANIK!

Under all åren på Nyhetsmorgon så har jag lärt mig att prata fort för att hinna få med mig allt jag vill få sagt. Så varje föreläsning blir alltid kortare än tänkt för jag speedar på. När jag då får att jag ska prata cirka en timme fick jag lite panik. Hur i hela helvete ska jag fylla en timme??? Men jag tackar ju ja till det mesta i alla fall så liksom nu.

Dagen kom.. och gick!

I dag var så dagen när jag skulle göra det och jag var så peppad. Jag hade övat flera gånger hemma, tweekat och fixat för att upplevelsen skulle bli optimal Tar ju alltid tid på mig för att veta hur jag ligger till. Jag insåg att jag hade för mycket material och valde att ta bort ta lite. Till slut var jag nöjd.

Nu när jag kom hit så ställde vi in allt, fixade med ljud, kissade och fick en liten tur på Expectrum. Jag var så “blown away” och vill för alltid sitta här. HÄR och ingen annan stans. Sådana kreativa miljöer och glada färger. Jag kände mig helt rätt i min färglada klänning och älskade hela situationen.

Jag hade med mig högklackade skor för inombords bor en person som älskar sina kurvor, trivs i rampljuset och känner mig extra sensuell i klackar. Men jag ba FUCK IT! Jag är jag. Jag trivs med mina bekväma kängor så jag körde på. 🙂 I början var det lite stappligt. Det blir ofta det för mig. Jag blir så varm, röd och svettig fastän jag liksom inte är nervös. Jag var lite besviken på min introduktion, den jag hade övat mest på. Men sen kom jag igång. Och jäklar i min låda vad publiken var bra. Runt 120 personer var där och de skrattade, svarade på frågor och diskuterade. När vi spelade ett spel i Kahoot så gick de all in och skrattade så tårarna sprutade. Fan vad glad jag blev…

Jag sätter mig på tåget hem till Stockholm med hjärtat fyllt av glädje och värme och här nedan ser ni lite ord som publiken gav mig innan de gick.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *