Jag och Sune – samma person?

Min syster la så snällt upp en bild på mig från årskurs 6. Jag hade klippt kort för jag ville vara lika cool som min moster. Sen att jag ser ut som en kille kan ju diskuteras.

En annan person på twitter såg direkt SUNE! Så hen gjorde en bild på oss två. Ser ju faktiskt ut som samma person.

Skärmavbild 2013-10-07 kl. 18.11.03

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *