Jakten på den perfekta pärmen!

Jakten på den perfekta pärmen!

Efter att ha fixat till mitt kontor hemma så vill jag också byta ut vissa småsaker som stör mig. 

Bland annat vill jag få bort alla fula pärmar med ryggar i alla tänkbara färger. Jag vill ha det enhetligt och välsorterat.

Ni ser bilderna här nedan. Jag ska så småningom måla om eftersom jag inte vill ha vita väggar samt att jag måste se över antalet prylar i mitt rum. Har redan fyllt två 130 liters lådor från IKEA med oöppnade prylar jag använt i tv m.m. Fortfarande är det mycket kvar. Phu..

1 2

Efter lite googling inser jag att om jag vill ha pärmar så ser lite finare och roligare ut så måste jag betala över 200 kr/styck. En klassisk pärm kan du få för typ 30 spänn. Suck..

Just nu drömmer jag om ca 10 stycken av denna som finns på Bookbinders.

pärm

Om ni har några tips på assnygga pärmar till bättre pris så hör av er. Tänk Mad Men, 50-tal, stilfullt och manligt.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *