Jakten på klapparna

Ja de jag ska ge till nära och kära är ju redan klara sedan länge. Men nu är jag på jakt efter sista-minuten klapparna för att visa upp i TV4 Nyhetsmorgon på Julafton. Det var fasen inte så lätt. Ja, det fanns en hel del men jag köper ju inte en tv eller digitalbox för att visa upp. Men det blev en bra blandning och jag hoppas att jag kan prata mer om vad som finns därute genom att visa ett axplock.

Tack bästa syrran för all din hjälp. Vad hade jag gjort utan dig??

Nu laddar jag för årets sista arbetsdag. ska inte göra så mycket. Vänta in de sista grejerna så personalen får tillbaka sina utlägg och lite så.

Btw.. Ska testa en Soda Streamer. Jag har ju en, klarar mig inte utan. Men nu ska jag testa en väldesignad sak. Visst sa jag.. Bara det att de överöste mig med smaker så jag vet inte hur jag ska hinna testa alla dessa? Hahahaa.. I-landsproblem om något. Men du får se resultatet på www.lillagumman.se nästa år!

God Natt!

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *