Just nu…

…befinner jag mig på Hotel Elite Marina i Danvikstull. Jag ska snart kliva upp på en scen och föreläsa i ca 30 minuter om wearable technology. Ok, tänker ni, inte hela världen. 

Men jo det är det. Eftersom jag lider av svår talängslan och scenskräck så innebär detta att jag just nu sitter och svettas floder, skakar, har superspända käkar, tappar all info jag har matat in i huvudet och känner att jag bara vill springa till bilen och dra igen.

Men jag har gett mig den här “chansen” att kliva ur min comfortzone igen. Jag ska inte vara rädd för saker, jag måste hitta nya vägar för min karriär och jag skulle tro att om jag gör detta flera gånger och kommer över skräcken så kan det här vara en bra grej! Jag vet ju vad jag pratar om..

Klockan 15.30 ska jag tala och vi får se om jag ens minns något efteråt.

ITARC 2014

itarc

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *