Köksdrömmar från Ballingslöv

Köksdrömmar från Ballingslöv

Jag behöver sannerligen inte renovera köket men i bland hade jag velat att det var det som vi behövde göra i huset.

Jag hittar så mycket fint att inspireras av. Eller vad säger ni om denna lucka Nordic Ask målad i mörkgrått och handtagen, just fab!

unnamed

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *