Kolla närmare på Samsung Family Hub 2.0

Kolla närmare på Samsung Family Hub 2.0

Editors choice
0

Enda sedan lanseringen har jag varit besatt av Samsungs kylskåp, Family Hub. Dock har det inte funnits i Sverige utan bara i Amerika (om jag minns rätt). Så jag har inte fått testa det, känna på det eller leka med skärmen. 

Häromveckan var det dags för den årliga minimässan med Samsung i Europa och ÄNTLIGEN fick vi se på, och ta på, kylskåpets Gudfader. Family Hub kommer till Sverige under 2017 och jag är eld och lågor. Här visar produktchefen Marcus Eriksson upp några få delar av kylskåpets sjukt många och jag misslyckades.. Asså, micken! Jag ber om ursäkt. Men spänn öronen ordentligt så går det att höra vad han säger.

Your email address will not be published. Required fields are marked *