Köpa bikini – Ångest om man är större

Köpa bikini – Ångest om man är större

Jag har gått ner 12 kilo men är fortfarande stor enligt klädmått. Jag vill så gärna ha en ny bikini i sommar då jag ska spendera en vecka i Turkiet och sedan sola en del hemma på min egen jävla tomt. 

Men det är omöjligt.

Jag har kollat på alla fysiska butiker i Stockholm som säljer bikinis och det är kört. Jag har kollat en massa web-butiker men samma där. Jag har kollat in e-bay, fyndiq och andra siter men det är kört.

$_12

Jag drar 70K i överdel men kan gå ner lite beroende på modell. Nederdelen bör funka med 42-44.

Det här existerar inte. Alls.. På E-bay som jag nu lutar mig mot så är alla bikinis dessutom i strlk S-XXXL. Alla med byst vet att det inte går att generalisera så. Jag är ju “större” där uppe än där nere. Om man mot förmodan hittar något som kanske skulle passa, ja då har man gjort den som HALTERNECK!! Vad fan??? Man bryter ju nacken om man är utrustad med större behag.

Vart handlar ni som drar samma storlek?

[poll id=”6″]

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *