Låt mig presentera Kebitz – appen för dig som vill ställa enklare frågor!

Låt mig presentera Kebitz – appen för dig som vill ställa enklare frågor!

Du vet när du bara behöver ställa den där enkla frågan till en expert men vet att det är omöjligt. Nu kan du det i Kebitz, och du kan fråga mig! Kom igen!

Någon gång har du väl befunnit dig i en situation där du så gärna bara behövde fråga någon expert en enda simpel fråga men inser att det kommer ju inte gå. Antingen måste du boka en timme med en jurist, en halvdag med en trädgårdsexpert eller kanske en dag med en festfixare.

Gänget bakom Kebitz hamnade i exakt den situationen och geniknölarna drog i gång. Kebitz föddes…

Från i dag är även jag med i appen, som en expert. Då appen är cirka 2 månader gammal så är den under uppbyggnad men du hittar ändå rätt många härliga expert från tex. Micael Bindefeld, Lottie Knutsson och jag då! 🙂

Appen finns ännu bara till iPhone-användare och du kan hämta den här.

 

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *