Ljud och ljusterapi vid sängen

0

withings-aura-

Withings är stora på marknaden vad gäller hälsoprylar och deras våg är väl den största när det kommer till mer intelligenta vågar.

Nu har dem något nytt på gång, nämligen Aura. Det är en stor väckarklocka kan man säga, men den kan så mycket mer. När du ska sova eller vakna använder den ljus och ljud som ska få dig att somna på ett bra och skönt sätt. Den har dessutom en liten dyna du lägger under lakanet som då mäter av din aktivitet, andning och puls för att kunna analysera din sömn ännu mer.

Själva enheten mäter även ljus, luftkvalitet och temperatur. All denna information har du tillgång till i din mobil som ger dig en överblick över hur du sover och hur du kan förbättra din sömn om det behövs.

Jag registrerar min sömn varje natt och har gjort i flera år. Jag använder både Lark och Up för detta och har därmed stenkoll på att jag sover hårt, länge och bra. Tack för det. Men jag vet också att det kan vara sömnen som påverkat mitt humör en dag, eller min migrän. Det är intressant att knyta i hop allt.

Aura ska släppas under våren, de har ännu inget datum för det.

Your email address will not be published. Required fields are marked *