Magnum Pleasure Night with Admira Thunderpussy

Magnum Pleasure Night with Admira Thunderpussy

0

Magnum har tagit en position som en lyxigare glass med fin choklad och lyxiga smaker, och en lyxig prislapp. Men den är god, faktiskt min favorit bland glassar för den har mer vuxna smaker. Ett koncept som som startade för några år sedan och finns över världen, eller Europa? Jag minns inte.. I alla fall, i går gjorde jag min premiär med att smaka på en lyxig egenkomponerad Magnum i sällskap med Stockholms gay-community. 

Förra året hade man en Magnum Pleasure-store på NK men denna sommar är den i en lokal på Götgatan, nästan nere vid Slussen. Här kan du komponera en egen Magnum för 50 kr och jag lovar, du kommer bli MÄTT. Det är ingen liten pjäs man ska smälla i sig. Jag var fortfarande mätt i morse när jag vaknade.

Hur går det till?

Först får du välja upp till tre toppings, jag valde chokladkrokant, maräng och jordgubb. Dessa hälls i en shaker, ja en drinkshaker. Sedan tas den nakna glassen fram och du får välja vilken choklad den ska doppas i; mörk, vit eller den vanliga Magnum-chokladen. Sedan strös din topping på ovansidan och sedan ringlas en valfri choklad över hela kalaset. Kolla in filmen för att se.

Skynda dig

Glassen kostar 50 kr och det är den värd, den är mastig och du står dig rätt länge. Ta gärna med vatten eller annan dryck för satan vad mäktig den var. denna pop-up store kommer finnas fram till midsommar så skynda dig. Men vem är Admira Thunderpussy?? Ja det är en drag-artist som skapade sin egen smak på glassen som kommer finnas till försäljning och hon var ca 2,5 meter lång och så jävla fab. Men lyckades inte fånga henne på bild, vilket torde vara omöjligt att missa. I alla fall, en ära att få träffa henne.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *