Mikael Persbrandt is in the house!

Skulle upp på plan 5 här i huset för att i vanlig ordning kolla om vi fått post. Ser att det pågår en filminspelning i trapphuset, vilket inte är ovanligt i vårt hus. Lunkar förbi och gör det jag ska och kommer tillbaka.. Då står han där… MIKAEL fucking PERSBRANDT. Saken är den att jag är fullständigt oberörd över kända människor, de är precis som jag, en vanlig människa. Men något hände med Mr Persbrandt och jag tror jag blev knallröd i ansiktet och kände att om jag hade blivit tilltalad så hade jag fnittrat som en tonåring. Pinsamt!

Sprang ner och sa till ett par kollegor varpå en man stolpade upp, pratade med han och tog ett jävla kort!! Vad fan vågade han det för?!

Filminspelningen gällde för övrigt Hamilton!

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *