Min egna vecka

Japp.. På onsdag fyller jag år. Hela 35 år. Jag börjar känna mig lite gammal när jag ser siffrorna, känner mig dock mentalt strax under 30. Eller ja, ibland över 60 då jag ogillar att gå ut på krogen, sitta uppe på nätterna och sådant där som unga sysslar med.

I går firade jag mig själv genom att bjuda släkten på hemmagjord hallonglass, hemmagjorda maränger, hembakade kärleksmums och hembakade muffins. Glassen med topping gjorde jag efter min favorit Manuelas recept. Kolla verkligen in hennes supervackra blogg.

Foto av Anni Riit'aho

Foto av Anni Riit’aho

I dag, 19 augusti, firar jag och min sambo sju år tillsammans. Sju långa år som inte alls känns så långa. Livet med honom är underbart, vi är lika och olika på ett bra sätt och jag känner mig komplett med honom. Tack och jag ser fram emot oändliga år tillsammans.

Puss Åsa Wallenrud

På min födelsedag på onsdag ska jag på upprop i skolan. Har anmält mig till en kurs på Södertörns högskola, Våga tala, men är tyvärr reserv. Får se hur det går.

I helgen kommer jag hänga på Tierp Arena och se Dragracing-EM. Fin vecka.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *