Mina senaste Instagram TV-filmer

Mina senaste Instagram TV-filmer

Jag har tidigare skrivit om vad Instagram TV är och hur det fungerar. Nu vill jag visa er vad jag har gjort.

Jag brukar normalt inte vara så snabb på nya medier/kanaler/sociala medier. Jag brukar avvakta, se vart det tar vägen, vilka som nyttjar det och sedan haka på om jag anser det relevant. Men nu var det som att det bara talade till mig, jag ville jobba med Instagram TV (IGTV) direkt.

Jag fick först chansen att haka på till ett event tillsammans med United Screens där Instagram berättade lite mer om IGTV. Där och då kände jag att det är precis det som passar mig bäst.

Varför är jag och IGTV så bra ihop?

Jag har inte så mycket tid numer. Jag är ju heltidsanställd på Blocket och har sannerligen massor att göra där, lägg till att jag tränar en till tre gånger i veckan efter arbetstid. Att filma och klippa längre YT-videor går inte ihop längre, vilket är trist. Instagram Stories funkar bara om man har ett kul liv, mina dag arbetandes på ett kontor är inte fyllt med överraskningar direkt. 🙂 Att göra film för IGTV är på en helt annan nivå.

Vad gör jag på IGTV?

Jag har valt att skapa en programserie kallad “Dagens Pryl”. Jag väljer ut en av alla triljoner prylar i mitt hem och så filmar jag prylen och mig när jag berättar om den, varför den är bra, vad den gör osv. Jag filmar med vanliga mobilkameran och sedan redigerar jag i appen InShot och publicerar på IGTV. Det tar totalt kanske 30 minuter av min kväll.

Här ser du mina filmer so far. Glöm inte att följa mig på Instagram länk

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *