Mingel och skumpa!

I går var det mingel igen. Jag hade tackat nej för jag har ju dansskolan och jag vill ju verkligen väldigt gärna gå på den. Men de tjatade sig blåa i ansiktet så jag tackade ja. Åkte hem efter jobbet för att lägga på lite ansikte och och en klänning, släpade med karln, käkade på vägen och sedan hängde vi på Electrolux Home där underbara Camilla Näslund ställde till med kalas. Det var releasefest för Design M Collection.

Ett antal kära vänner dök upp som Simon, Rickard, Titti och så klart Camilla. Sara Varga sjöng och Titti styrde upp allt. Allt som allt en himla trevlig kväll med mycket glädje.

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *