Miss Geek testar OnePlus Buds Z – JULKLAPPSTIPS!! 🎁

Miss Geek testar OnePlus Buds Z – JULKLAPPSTIPS!! 🎁

OnePlus Buds Z – fantastiskt ljud och passform för den minimala prislappen. Spring och köp direkt, perfekt julklapp.

Den tidigare modellen hade en katastrofal passform vilket gjorde att jag inte ens kunde testa dem, men nu har de skärpt till sig och skapat hörlurar med riktig in-ear. Nya uppdaterade OnePlus Buds Z är här på riktigt.

Gillar direkt fodralet som är mer långsmalt och runt. Ligger bra i handen. Själva hörlurarna är väl inget under av design, de är vita och har en lite pinne med mikrofonen, precis som många andra. Mina öron verkar vara perfekta för mellan storleken på gummipluttarna, alltid, så likaså nu. De sitter bra direkt och sitter kvar i örat vid rörelse. Har inte testat dem på gymmet då jag inte går dit pga Corona men testat på promenad och det går bra. Känslan är att de sitter där dem ska.

Men ljudet då?

Ljudbilden är så viktig för mig. Jag klarar inte av att lyssna på dåligt ljud, är ju uppvuxen med en pappa som var ljudtekniker så man är ju lite skadad kanske. Jag har testat fler genrer som bland annat hårdrock, musikal och techno och det låter rätt bra i alla former. Just hårdrock är ju det knepigaste men de låter hyfsat. I technobitarna vill jag ha den där sköna balanserade basen som får inälvorna att vibrera av njutning och jag får det till viss del. Om en, eller båda, hörlurarna flyttar sig en mm så påverkar det basen direkt. Så kanske att jag skulle irritera mig på det om jag hade de under en längre tid. OnePlus Buds Z är utrustad med en dynamisk 3D-stereo som drivs av Dolby Atmos.

Batteritid och lite annat

  • Upp till 5 timmar (musik playback)
  • Upp till 3 timmar (telefonsamtal)
  • Upp till 20 timmar (kombinerad playback)

Ladda i 10 minuter för 3 timmars batteri.

Jag har inte testat de på den nivån att jag kan säga att det stämmer, men jag tror sannerligen att det gör det.

Du har en touchyta på varje hörlur som du kan välja lite olika funktioner på. Samt att om du tar ut en hörlur ur örat så pausas det du lyssnar på, om du stoppar in luren igen inom en viss tid så återupptar den där du slutade.

Hitta mer artiklar om One Plus på bloggen!

4 / 5 stars     
About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *