Mörkret.. det eviga mörkret.

Jag gillar mörker, men jag gillar också ensamhet. Jag gillar att tända ljus, sitta i soffan med sambon med tio filtar och kolla på tv. Jag gillar varma bad och morgonrock och tofflor. Jag gillar att dricka grönt te.

Men varför är det så att man på sommaren jobbar sina åtta timmar men sedan känner att man hinner och orkar gå på aw, gå ut och äta, shoppa, hälsa på folk medan man nu på vintern knappt släpar sig hem för att ligga i fosterställning i soffan?

Ja okej, vi lider brist på D-vitamin och ljus. Men jag sitter ju på ett kontor hela dagarna med starkt ljus, jag sitter vid ljusterapilampan varje morgon och jag äter mina vitaminer. Ändå är jag helt slut…

Okej, 14 arbetsdagar kvar till semester. Håll ut.

mörker

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *