Mörkret.. det eviga mörkret.

0

Jag gillar mörker, men jag gillar också ensamhet. Jag gillar att tända ljus, sitta i soffan med sambon med tio filtar och kolla på tv. Jag gillar varma bad och morgonrock och tofflor. Jag gillar att dricka grönt te.

Men varför är det så att man på sommaren jobbar sina åtta timmar men sedan känner att man hinner och orkar gå på aw, gå ut och äta, shoppa, hälsa på folk medan man nu på vintern knappt släpar sig hem för att ligga i fosterställning i soffan?

Ja okej, vi lider brist på D-vitamin och ljus. Men jag sitter ju på ett kontor hela dagarna med starkt ljus, jag sitter vid ljusterapilampan varje morgon och jag äter mina vitaminer. Ändå är jag helt slut…

Okej, 14 arbetsdagar kvar till semester. Håll ut.

mörker

Your email address will not be published. Required fields are marked *