NÄHE, DET BLEV INGET MILANO I DAG

NÄHE, DET BLEV INGET MILANO I DAG

Det var länge sedan jag blev bjuden på pressresor för att köra bil. Jag är väl inte direkt prio men brukar kunna halka med när andra tackat nej eller avbokat. Mig gör det inget, jag är tacksam för varje förfrågan. 

I dag skulle jag åkt till Milano med VW och testat den nyaste versionen av UP. Jag såg fram emot att träffa några kollegor och att få köra bil en hel dag men tyvärr blev det inte så. I går morse vaknade jag med en grymt jobbig förkylning som bara bli värre och värre. I natt har jag knappt sovit en blund pga andningsbesvär, rinnande näsa, värk i delar av kroppen, nysattacker osv. Så i morse bestämde jag att det inte är förenligt att försöka mig på att flyga och sedan spendera en hel dag i en bil med en kollega som garanterat också skulle bli sjuk. Nej så elak är jag inte. Dessutom har jag flugit en gång när jag var förkyld och då var det nära till självmord pga smärtan i öronen och huvudet. Ner till Milano är det dessutom byte i Tyskland med korta tider mellan flighterna, om jag inte ens orkar gå nerför trappan i mitt eget hus så orkar jag inte springa mellan flighterna.

Så det blir till att bara kurera sig hemma i två dagar innan jag har tre dagars jobb framför mig. Ja och så en morgon på Nyhetsmorgon också.

flyg

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *