Neato lanserar intelligent robotdammsugaren D8

Neato lanserar intelligent robotdammsugaren D8

Neato lanserar intelligenta robotdammsugaren D8 som ska jaga rätt på dammråttorna i vårsolen. Pris ca 8000 kr.
Nu när solen tittar fram ser man direkt hur smutsigt man har det, så klart städar vi ju med maskiner! Robotdammsugare, fönsterputsmaskin, robotgolvmopp, ångmaskiner och mycket mer.
Neato D8 ska kännetecknas av förstklassig design och högsta kvalitet avseende teknik och användarupplevelse. Med en batteritid på upp till 100 minuter och ett högpresterande filter som fångar upp till 99 % av allergener och dammpartiklar, är Neato D8 försedd med ett energisparande eko-läge för den vardagliga dammsugningen och ett turboläge för områden som behöver mer kraftfull rengöring.
Utformad med Neatos och branschens första D-form kommer Neato D8 åt smutsen inne i hörnen och längs väggarna för en mer komplett städning, jämfört med runda robotdammsugare. Den är dessutom utrustad med en bred borste och marknadens största dammbehållare. Neatos intelligenta robotdammsugare använder lasersmart teknik och LIDAR, för att kartlägga och navigera med fullständig precision, även i mörker och under möbler. Den är utrustad med infraröda sensorer som skyddar dammsugaren från att trilla ner från kanter och trappor. Från dag ett kommer din Neato kontinuerligt lära sig att anpassa sig efter hemmets förutsättningar.
Installera din Neato smidigt på några minuter med hjälp bluetooth och appen MyNeato. I appen kan du även skapa no-go-zoner för att bestämma vilka platser som ska städas och vilka som ska undvikas.
Neato D8 kommer finnas tillgänglig i butik och online hos Elgiganten, NetOnNet, MediaMarkt, Elon, Kjell&Company, Webbhallen, Robotexperten och
Amazon i Sverige och på NeatoRobotics.com från och med 25 mars för omkring 8000 kronor. Inom kort kommer även D8:s storebröder D9 och D10 till butiker.
 
About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *