Nissan och Dogge i samarbete, jag hänger på

Nissan och Dogge i samarbete, jag hänger på

IMAG0528

Nissan ska göra en rolig kampanj för att visa för folket hur man faktiskt kan använda deras intelligenta system.

Dogge kommer köra runt i Stockholm med den nya Qashqai:en och DU kan, via sociala medier, be han åka till olika ställen. Väl på plats kommer Dogge testa maten, drycken, shoppingen, träningen och dela med sig av detta via sociala medier, film osv. Han kommer köra i tre dagar 6-8 mars och den 8 mars runt lunch hakar jag på och ni kan då följa med även mig.

Ni kan kontakta honom på:
Livestreaming med frågeformulär

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *