Nu är det inte roligt..

0

Det började för över en vecka sedan. Halsen trilskades och kroppen bråkade. Det blev lite varannan-dag på jobbet förra veckan och chefen undrade nog. Var i Paris i helgen (mer om det senare) då jag tydligen övertygade min kropp om att släppa allt och jag kunde njuta, vara pigg och gå runt hela staden i tre dagar. Sen vaknade jag upp hemma i går morse och var sjukare än sjukast. Gick upp, tog en dusch och satte mig vid sminkbordet. Somnade.. Så jag kröp ner igen och sov en timme till. Gick upp, sminkade mig och lyckades ta mig till jobbet, lite sent men ändå. Sa hej till chefen innan han gick på möte.

Lite senare vaknar jag. Alltså jag är inte medveten om att jag somnat.. Jag bara vaknar. Läskigt. Jag bestämmer mig för att åka hem och vila innan jag på lunchen ska byta pressbil. Somnar direkt med frossa. Vaknar en timme senare och drar i väg med bilen och byter. På vägen hem inser jag att jag INTE ska tillbaka till jobbet. Lägger mig i soffan och sover gott resten av dagen.. Förflyttar mig till sängen och sover resten av natten.

I dag bestämde jag mig (lite på chefens order) att uppsöka läkare. Sänka på 79 och positivt på streptokocker = halsfluss, karantän och antibiotika.

Så jag ligger efter med allt nu. Allt jag ska skriva, blogga om, betala.. Ja allt. Jag har ingen energi att göra något alls.

Over and out!

paris

Your email address will not be published. Required fields are marked *