Nu har ledigheten börjat!

Men varför i hela helvete går dagarna extra fort då för?

I går städade och tvättade vi, fick hastigt besök av en fd kollega till sambon, åt god mat och kollade på film.

I dag har jag gått upp, slagit in de sista paketen och mammas födelsedagspresent. Duschat, betalat räkningar och försökt komma in på skattekontot för att kolla saldot, det gick inte!

Nu ska jag i väg och shoppa saker inför mitt inslag på TV4 Nyhetsmorgon på julafton. Ska visa lite sista-minuten klappar till er alla.

Sen fira mamma!!!

Sedan rusar dagarna förbi med jul och annat och plötsligt sitter jag i en solstol med en drink i handen. Det ni!

Ha det bra!

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *