Ny tampong -ish?! Måste prova..

Den här dök upp med en smäll förra veckan – Beppy. Rosa ballonger i hela Stockholm (jag såg dem ej) men såg reklam lite här och där. När jag sedan läste på vad det var och hur den fungerar så vart jag lite sugen. Beställ ett gratisex på deras hemsida du med.

Skärmavbild 2013-06-22 kl. 20.19.06

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *