Oh dear vilken intensiv vecka jag står inför!

Observera att varje dag även innehåller 8h jobb.

Måndag: Konsert – Biffy Clyro

Tisdag: Just nu hemlig aktivitet på kvällen! Det blir sent..
Onsdag: Dubbelklass på gymmet.
Torsdag: Bio – James Bond tillsammans med pensionsbolag!
Fredag: Ladda inför helgen!
Lördag: Hela dagen på “Allt för Hälsan”-mässan
Söndag: Hela dagen på “Allt för Hälsan”-mässan

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *