OnePlus 8-serien lanseras den 14 april

OnePlus 8-serien lanseras den 14 april

0

OnePlus 8-serien lanseras den 14 april. Äntligen.. snart dags för en ny modell från OnePlus. De tidigare modellerna har aldrig svikit och vi har skyhöga förväntningar på denna. 

Den 14 april klockan 17.00 presenterar OnePlus den nya OnePlus 8- serien under ett lanseringsevent online. Efter att ha introducerat den banbrytande 90Hz Fluid AMOLED-displayen förra året, tar OnePlus nu sin ”fast and smooth”-upplevelse till nästa nivå med en serie 5G-enheter med ännu bättre och snabbare display.

I linje med sin filosofi om en följsam design har OnePlus alltid fokuserat på att leverera den snabbaste och smidigaste upplevelsen till sina användare. Under lanseringseventet den 14 april presenterar man därför en ny display med en uppdateringsfrekvens på fantastiska 120Hz, vilket ger en ännu mer följsam och uppslukande upplevelse. Detta tillsammans med en handfull andra nya och spännande tekniker tar OnePlus sin flaggskeppsupplevelse till nästa nivå.

– Vi är stolta över att presentera den nya OnePlus 8-serien, som är vår kraftfullaste och vackraste smartphone någonsin. Den kombinerar snabb 5G-teknik och specialutvecklad hög uppdateringsfrekvens med OnePlus karaktäristiskt kraftfulla prestanda. OnePlus 8-serien kommer verkligen att leverera en följsam upplevelse till alla våra användare, som vid det här laget förväntar sig att vi levererar den bästa möjliga flaggskeppstelefonen. Ingen detalj är för liten för oss, eftersom vi alltid strävar efter att våra premiumtelefoner ska ge den bästa möjliga användarupplevelsen, säger Pete Lau, grundare och VD för OnePlus.

Eftersom OnePlus vill dela de spännande nyheterna om den nya flaggskeppsserien med sitt globala community kommer lanseringseventet den 14 april hållas på OnePlus officiella hemsida, https://www.oneplus.com/launch, samt på Youtube, http://onepl.us/8SeriesLaunchEvent.

Läs fler artiklar om OnePlus på bloggen!

Your email address will not be published. Required fields are marked *