OnePlus Gameshow tillsammans med Webhallen

OnePlus Gameshow tillsammans med Webhallen

Snart smäller det! Snart lanseras OnePlus 8 och 8 PRO. Som vi väntat.. Både jag och min sambo är stora fans till varumärket och hur de jobbar med sin community och levererar kvalitet med bra pris.

Vid lansering av sina mobiler har de haft ett mycket gott samarbete med Webhallen och där sålt specialutgåvor med massor av presenter och annat skojsigt. Den här gången vill man inte att alla köar utanför en butik, tätt i hop, så man gör om det lite.

OnePlus presenterar OnePlus Gameshow i samarbete med Webhallen

Vid tidigare lanseringar av 7-serien har OnePlus samarbetat med Webhallen och släppt OnePlus loot bag edition och OnePlus loot crate edition. Nu gör OnePlus inget undantag, utan tillsammans med Webhallen, via plattformen Primetime, kommer OnePlus arrangera en Gameshow där vinnaren kommer kamma hem fina priser. Utöver att vinna priser i OnePlus Gameshow kommer tittarna även kunna köpa en Gameshow Bundle efter sändningens slut.

OnePlus Gameshow kommer att gå av stapeln 20.30 den 17:e april och kommer att hållas av Primetime, en app som sänder frågesport live i mobilen, varje dag. För att vara med denna gång krävs att du registrerar dig, det kan du göra via: http://primetimequiz.com/oneplus/

Låt mig presentera priserna

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *