OnePlus lanserade idag sin senaste lineup av smartphones – OnePlus 8 och 8 PRO

OnePlus lanserade idag sin senaste lineup av smartphones – OnePlus 8 och 8 PRO

Editors choice

OnePlus lanserade idag sin senaste lineup av smartphones – OnePlus 8 och 8 PRO

En skärm med uppdateringshastighet på 120Hz, 5G-redo och prislappen gör den här mobilen till en klar vinnare. 

OnePlus 8-serien är den mest kraftfulla och vackraste flaggskeppsserien vi någonsin har skapat. Den sömlösa tittarupplevelsen som tillhandahålls av OnePlus 8 Pros branschledande 120Hz-skärm med den eleganta designen och kompakta formfaktorn på OnePlus 8 ger tillsammans en premium användarupplevelse som aldrig tidigare, säger grundare och VD, Pete Lau.

Vi har fingrat på den, testat skärmen och laddningen och ger en stor tumme upp. Den supersnabba trådlösa laddningen är exceptionell. Kombinera allt detta och mer för det fasila priset upp till 10 995 kr.

OnePlus 8 Pro

OnePlus 8 Pro är det senaste tillskottet till OnePlus. OnePlus 8 Pros alla aspekter kalibrerades för att tillgodose behoven hos de mest kräsna användarna. Med en skärm på 120Hz-uppdateringsfrekvens och den senaste Qualcomm Snapdragon 865.

OnePlus 8 Pro sägs ha branschens mest avancerade 6,78”QHD+ Fluid Display med en ledande 120Hz uppdateringsfrekvens. Med stöd av hisnande, oöverträffad färgnoggrannhet och 1300 nits hög ljusstyrka fick skärmen ett A+ betyg från DisplayMate, den professionella skärmgranskningsinstitutionen. Där matchade och slog skärmen 13 rekord!

Med 120 skärmuppdateringar varje sekund tillsammans med OnePlus optimeringssystem, OnePlus Smooth Chain, som ska ge mer än 280 förbättringar till skärmen för att göra varje tryck, svep och övergång mer exakt och responsiv än någonsin.

Tack vare avancerad rörelseuppskattning, rörelsekompensation (MEMC) -algoritmer, kan videor ses med en förhöjd bildhastighet på upp till 120 bilder per sekund med reducerad rörelsesuddighet och skarpare klarhet.

Personlig reflektioner av OnePlus 8 och 8 PRO

Vi har redan testat den ett tag och är sannerligen inte besvikna. Vi slipper gimmicken med frontkameran som glider upp, vi har en sjukt snabb skärm som hela tiden får oss att säga WOW! Batteritiden är outstanding, håller i två dagar med normalt användande och med snabbladdningen har all laddångest eliminerats. Vi fick med några skal också där ett verkligen stack ut då det hade en sandpappers-liknande yta som gjorde att telefonen låg grymt bra i handen.

Läs fler artiklar om OnePlus på bloggen!

Prestanda och sådana där siffror som man måste skriva om! 🙂

OnePlus 8 Pro drivs av Snapdragon 865 med Qualcomm® Snapdragon™ X55 5G Modem-RF-system, som möjliggör häpnadsväckande multi-gigabit 5G-anslutning och avancerad Wi-Fi 6-prestanda, fotografering av professionell kvalitet med Gigapixel-hastigheter, stationär dator-nivå på spel med ultra-realistisk grafik och intuitiva AI-upplevelser. OnePlus 8 Pro har också en stor RAM-konfiguration och dubbla stereohögtalare som hjälper dig att hantera även de mest krävande uppgifterna.

OnePlus 8 Pro är utrustad med upp till 12 GB av banbrytande LPDDR5 RAM för upp till 30% större processorkraft och förbättrad energi-effektivitet med upp till 20%. OnePlus 8 Pro drivs av Dolby

Atmos®, och ger OnePlus 8 Pro bästa möjliga ljud via dualstereo-högtalare, och den nya haptiska vibrationsmotorn ger ett extra lager av dunkande till dina underhållningssessioner.

OnePlus 8 PROs kameran då?

Med en 48MP-huvudkamera med en Sony-sensor, ett 48MP ultrabrett objektiv med ett 120-graders synfält, en telelins med 3x hybrid och 30x digital zoom, och en distinkt färgfilterkamera. Det gör OnePlus 8 Pro till den första mobilen för OnePlus med fyrakamerasystem för att tillgodose behoven hos även de mest krävande fotografer och videografer.

Huvudkameran på 48 MP på OnePlus 8 Pro har en Sony IMX689-sensor med en stor 1/1,4- tums sensorstorlek, vilket ska göra det möjligt för användare att fånga mer ljus för ljusare och tydligare bilder även vid svagt ljus. Kameran har också teknik såsom som dual native ISO och en 2×2-chip-lins, vilket gör det enklare än någonsin att få ett perfekt balanserat foto.

Den 48 MP ultrawide linsen har ett svepande 120-graders synfält med en Sony IMX586-sensor. OnePlus 8 Pro:s ultrawide angle-kamera har högst megapixlar bland smartphones och gör det enklare än någonsin att fånga fler detaljer än någonsin tidigare, även i svagt ljus.

OnePlus 8 Pro kommer också med kraftfull videofunktion. Den är utrustad med hybrid bildstabilisering, som kombinerar optisk (OIS) och elektronisk bildstabilisering (EIS) för mycket mer stabila videor. Och med 3-HDR-teknik har OnePlus 8 Pro högre dynamisk räckvidd, vilket gör bakgrundsbelysnings tydligare, ger mer färgstarka detaljer i både skuggor och väl upplysta områden.

Warp Charge 30 Wireless

OnePlus 8 Pro är den första OnePlus-enheten med den nya och kraftfulla Warp Charge 30 Wireless- laddningslösningen, som kan ge 4510mAh-batteriet 50% ström på bara 30 minuter, vilket gör det till en av de snabbaste trådlösa laddningslösningarna i branschen. Warp Charge 30T, OnePlus
snabbladdningslösning, kan också ladda batteriet till 50% på bara 23 minuter. Funkar fin fint ska vi tillägga!!

Sköna färger på OnePlus 8 och 8 PRO

OnePlus 8 Pro kommer i tre färgalternativ: Onyx Black, Ultramarine Blue och Glacial Green. Ultramarine Blue och Glacial Green-alternativen får OnePlus nya generation av mattfrostat glas som ger en enastående mjuk och fin textur.

LÄS MER PÅ ONEPLUS.COM/SE

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *