På torsdag händer det…

På torsdag händer det…

0

Ja på torsdag har jag möte med Apple. Efter mångt och mycket ska jag, lite motvilligt, testa Apple Watch. Jag är förvisso Apple-nörd (fan) uti fingerspetsarna men när det gäller mobiler vinner Android och när det gäller klocka så är det Androidwear jag vill ha. 

Men jag jobbar ju med det jag gör vilket innebär att jag ska testa allt och ha ett öppet sinne. Jag har redan fått en Iphone 6 så jag kunde hinna fixa den till min belåtenhet innan jag tar på mig klockan. Telefonen i sig är rätt snygg, det är första modellen jag tycker ser bra ut. Jag fick dock låna den lilla varianten och jag är ju van vid Samsung Note 4 så detta är pyttelitet.. 🙂 Men vit med guldbaksida är inte fy skäms..

Vilken modell på klocka jag får låna har jag ingen aning om men om jag fick välja helt fritt..

 

Apple-Watch-Price-500-5000-dollars-01

[bctt tweet=”Om jag får en Apple Watch i guld kan jag överväga att bära den!!”]

Men okej, så länge jag inte får en med typ blått armband så kan jag väl testa då!

Återkommer med mina åsikter.

Your email address will not be published. Required fields are marked *