Porschar, förstärkare och TV4

Hämtade en pressbil i går igen. Har testat två Porsche sedan tidigare men då bara de stora modellerna, så nu ville jag ha en mer klassisk Porsche och fick en Carrera 4S. Alltså den är lite för kvick och stark för att köra på söder och mesa i 50-70km/h. Den skriker efter raksträckor och sköna kurvor i höga hastigheter, men det blir lite svårt i stan. Tar den kanske till Uppsala på en tur i dag i alla fall.

Sambon var och hämtade vår nya förstärkare i går på Reference Audio på Götgatan. Tänkte att om jag ändå hade en bil så kan vi köra hem den – det var ju kul. Lastutrymmet är i fram på en Porsche och är ungefär stort nog för en handväska och en jacka. Så efter lite pressande och trixande fick vi in den i baksätet vilket får mig att undra VARFÖR man bygger ett baksäte på denna bil när det uppenbarligen inte kan sitta ens en dvärg där??

I går ringde de från TV4 Nyhetsmorgon också och ville ha med mig på måndag. Så slå på tv:n 07:20 (jag skiter i att ni har semester)

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *