Prylar för trädgården!

Prylar för trädgården!

Det finns så mycket smarta saker där ute så jag storknar. Här är ett litet axplock av saker jag önskar mig. (Snarare kommer köpa inom kort..)

Hopvikbart växthus

Växthus

Klicka på bilden för länk till butik.

 

Vi har en ganska liten tomt och oftast är det saker som måste drivas upp på våren men sen kanske växa fritt. Samt att jag gillar möjligheten att ta bort huset under vinterhalvåret. Att sätta upp ett riktigt växthus på vår lilla tomt skulle inte vara kul.

Finns i tre olika storlekar och priset ligger på från 445kr.

Bild från mäklare

Bilsäcken Zacky

Med hus och trädgård blir det mycket avfall. Man trimmar häckar, träd och får en massa fallfrukt. Allt måste bort. Vi har ganska nära till en återvinningsstation där man kan lämna mycket trädgårdsavfall. Men först måste det ju in i bilen vilket kan bli en enda röra. Att behöva dammsuga och putsa bilen efteråt är numera standard. Men Zacky är en helt briljant lösning.

[bctt tweet=”Zacky är ju en helt briljant lösning!”]

Klicka på bilden för att komma till butiken

Klicka på bilden för att komma till butiken

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *