Rapport från Finska Lappland

Har varit på ett äventyr med livsstilsskribenter. Inte bloggare, utan mer redaktionella personligheter. Har träffat underbara människor från Ryssland, Rumänien, Polen, Norge, Danmark, usa, Finland och Sverige.
Vi har i två hela dagar kört snöskoter, hängt med huskys och vargar och kört icekarting.
Allt har dokumenterats med Nokia Lumia 1020 samt 1520. 1020 har ju imponerande 41 megapixlar på sin kamera vilket visade sig tydligt på alla bilder i uselt ljus. Jag är imponerad av just den detaljen men fortfarande inte imponerad av Windows. Mest för att jag saknar viktiga appar och funktionaliteter.
Vi har dock fått många genomgångar av telefonerna och ett gäng bra fotoappar.
Bilderna nedan är tyvärr de jag råkade få till med min nuvarande presstelefon LG G Flex. De på Nokian är borta. Men under hashtaggen #lumiainlapland kan ni se massor av bilder från dagarna.

image

image

image

image

image

image

image

image

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *