OnePlus startar snöbollskrig  mellan 5G-drivna robotar i Snowbot Battle

OnePlus startar snöbollskrig mellan 5G-drivna robotar i Snowbot Battle

OnePlus startar snöbollskrig mellan 5G-drivna robotar i Snowbot Battle OnePlus anordnar världens första globala snöbollskrig på 5G-nätet – Snowbot Battle, som går av stapeln i Ruka-Kuusamo i finska Lappland den 9 mars klockan 13.00, svensk tid. Eventet inleds med Human vs. Robots – där specialinbjudna gäster på plats i Ruka-Kuusamo möter OnePlus-utvecklade...

Read more
När en hatstorm blir till en succé

När en hatstorm blir till en succé

När en hatstorm blir till en succé En enda gång under mina 10 år som bloggare har jag fått hat i kommentarsfältet. Men det tog en helt annan vändning tillslut.  2016 fick jag i uppdrag av TV4 att prata om sällskapsspel mitt i rådande julhandel. Jag fick typ 3 dagar...

Read more
Hur var resan ner till Gambia?

Hur var resan ner till Gambia?

Hur var resan till Gambia? Ja det kan man fråga sig. Varför åker man till Gambia och hur var det att komma ner till Afrika? Jo det ska jag berätta nu.Jag gjorde min praktik för drygt två år sen på Ving och fick lite vänner där. En av dem la...

Read more
Har du prylar som kan testas på semestern?

Har du prylar som kan testas på semestern?

Har du prylar som kan testas på semestern? Jag ska dra utomlands. Jag tänkte att då är det ju fantastiskt bra att ha lite prylar att testa som passar sig för sol, pool och strand. Vad borde jag ta med mig? Vad har du för idéer och tankar? Det får...

Read more
Humorprogrammet på Väddö Folkhögskola

Humorprogrammet på Väddö Folkhögskola

Humorprogrammet på Väddö Folkhögskola, nyhet för alla aspirerande komiker. Att vara bästa vän med en idémaskin och entreprenör innebär en massa roliga saker. I bland ger hon mig idéer och ibland (oftast) skrider hon själv till verket. Nu har tiden kommit för något som hon och hennes man jobbat passionerat...

Read more
Den svenska sjukvården är i kris!!

Den svenska sjukvården är i kris!!

Den svenska sjukvården är i kris!! Man måste vara frisk för att orka vara sjuk, den devisen stämmer fan alltid. Att det ska vara så jävla svårt?!? Onsdagen den 21 augusti fyllde jag 41 år. Jag firade det med att dansa lite zumba på kvällen på Sats i Heron City....

Read more
Sökes: Manager

Sökes: Manager

Sökes: Manager Att vara egen är något av det bästa man kan vara, men också det värsta. Det är inte en dans på rosor.. Jag har, vid sidan av heltidstjänster, drivit eget sedan 10 år. Hade en kort period (ca 1 år) möjligheten att bara jobba med eget varumärke, men...

Read more
2018 – Året då allt hände!

2018 – Året då allt hände!

Dags att sammanfatta 2018. 2018 var verkligen året då allt hände för mig. Förmodligen det bästa året i hela mitt liv. Äntligen har jag hittat mig själv och vad jag är menad att göra. Välkomna in till Åsas 2018 i bilder. Startade året genom att få min examen från Nackademin...

Read more
Tipsar om norska rallyparet!

Tipsar om norska rallyparet!

Jag är helt besatt av detta norska rallypar som verkar ha så kul i bilen. Jag vill liksom vara med hela tiden… Hitta dem på Facebook.

Read more
I dag fyller jag 40 år!

I dag fyller jag 40 år!

Som jag längtat. Enda sedan jag var liten ville jag bli äldre. Jag lockades av tryggheten i sig själv, var man bodde, vad man jobbade med. Men fan vad jag kämpat för att komma dit jag är idag.  Livet är sannerligen ingen dans på rosor. Skolan sög, visade sig i...

Read more