Releasefest för call of duty:MW3

I går var jag på fest igen. Denna gång releasefest för spelet Call of Duty:MW3. Jag gick endast för min sambos skull som faktiskt spelar spel, det gör ju inte jag så för mig hade det kvittat. Men jag måste erkänna, det var en av de bästa mingel/festerna jag varit på.

Det började 20:00 och först i kön står Ronny Svensson (filmkritiker) och resten av folket på festen är en salig blandning av kändisar, journalister och spelnördar. Vi dricker sliskiga gröna drinkar och har lysande pinnar runt halsen. Hela Ambassadour är vitklätt med gröna mattor och gröna laserljus och man kan spela spelet eller bara mingla. 

Kvällens konferencier är Al Pitcher som leverar en massa härliga skämt och även en stand-up show, Nause röjer den sista timmen och dansgolvet kokar och jag känner mig gammal som inte förstår musiken, får ont i öronen och lite panik av det blinkade ljuset. 

Man spelar också live mot andra releaseevent i Europa och i båda matcherna kom Sverige 3:a av 7 lag.

Närmare midnatt noterar vi att man avtäcker stora gastuber, täcker scenen med brandskyddsfiltar, kopplar in stora bilbatterier och man funderar på om det ska bli en gigantisk explosion. Men det är var ett litet misstag och vi påbörjar nedräkningen tillsammans med Al som står på en annan scen och när vi räknat ner till 0 så skjuter man av fyrverkerier, eller njae, mer som sådana isfacklor man har på tårtor och sen hör man en liten dov smäll och en lite box "exploderar" och kastar ut konfetti i 3dm och där ligger spelet!

Woho… Vi hämtar jackorna och ett varist spel och t-shirt och går hem! 

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *