Ring Always Home Cam – flyger runt och filmar inomhus!

Ring Always Home Cam – flyger runt och filmar inomhus!

0

En inomhuskamera som flyger runt och filmar lite överallt låter ju som en dröm. Ring har visat upp sin senaste produkt Ring Always Home Cam. 

Hur många gånger har du gått hemifrån och undrat om du stängde fönstret, stängde av spisen, glömde plånboken på byrån? Med den här kameran kan du nu kolla på precis de sakerna och mycket mer.

Det här är en kamera. Kameran sitter på en drönare som i sin tur sitter i en hub där den laddar. När du köper produkten så får du mappa upp ditt hem så drönaren vet hur det ser ut. Du kan sen välja om den ska åka runt och kolla läget om en annan sensor från Ring avger att det är rörelse kanske utanför dörren. Du kan köra den själv för att kolla om du hade glömt plånboken på byrån och du kan schemalägga körningar. När drönaren sitter i sin hub filmar den däremot inte alls, av integritetsskydd.

Jag ser många fördelar med den här för mig där mitt huvudsyfte skulle vara att vänja min hund vid ljudet och sen kunna spana på han när han är ensam. Jag skulle också använda den för alla gånger jag glömmer saker hemma… Hahah!

Pris

Den här beräknas komma nästa år och de som gissar på priset säger 249.99USD vilket skulle motsvara ca 2 500 kr. Sjukt spännande produkt.

Your email address will not be published. Required fields are marked *