Ring presenterar nya Ring Pan-Tilt Mount för Stick Up Cam

Ring presenterar nya Ring Pan-Tilt Mount för Stick Up Cam

Sugen på att uppgradera din Stick up cam med en arm som kan rotera och luta så du ser mer? Varsågoda…

Ring lanserar idag den helt nya Ring Pan-Tilt Mount för Stick Up Cam. Det är den första kameraaccessoaren i sitt slag från Ring. Detta fjärrstyrda kamerastativ kan enkelt fästas på en Stick Up Cam för att ge en panoramasikt av omgivningen. Det motoriserade stativet förvandlar Stick Up Cam till en helt ny enhet med möjlighet att både vrida och luta kameran.

Pan-Tilt Mount ger 340 graders horisontell rotation och 60 graders vertikal lutning, vilket utökar det annars statiska 130 graders synfältet på Stick Up Cam till en panoramavy. Användare kan nu få överblick över vilket rum som helst, från vägg till vägg eller kunna nå annars döda vinklar av sin trädgård.

Fästet kommer inte att kräva ett extra eluttag för användning med Stick Up Cam Plug-in. För de som använder Stick Up Cam Battery kan stativet drivas med en strömadapter för inomhus- eller utomhusbruk.

Ring Pan-Tilt Mount finns nu att köpa på ring.com för 499,99 SEK.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *