Roborock H7 — Nästa generations sladdlösa skaftdammsugare

Roborock H7 — Nästa generations sladdlösa skaftdammsugare

Japp, jag är redan två skaftdammsugare men den här gillade jag pga magnetiska tillbehör och batteritiden på 90 min. 

Pressmeddelande

Roborock H7 kombinerar exceptionell teknik och smart lättviktsdesign. Det är nu enklare än någonsin att ta dammsugaren under armen och utföra en grundlig städning, både inne i och utanför huset.

  • Högkapacitets LiPO-batteri levererar upp till imponerande 90 minuters drifttid
  • Kraftfull 480 W-motor levererar en oförminskad 160 AW sugeffekt
  • Imponerande laddningssystem tar batteriet från 0 – 100% på endast 2,5h
  • Lättviktsdesign på endast 1,46 kg gör dammsugaren enkel att manövrera
  • Ljudisolerande design och bullerdämpande lager garanterar tystgående dammsugning
  • Magnetiska tillbehör som kan fästas på dammsugarens sidor alternativt på kyl och frys.

Banbrytande kraft förpackad i en smart lättviktsdesign

Med succén H6 som utgångspunkt har Roborock lanserat ännu en fantastisk sladdlös dammsugare. Efter omfattande kundundersökningar tog företaget det som fungerade allra bäst med föregångaren och utvecklade en ännu bättre skaftdammsugare — med oslagbar hårdvara och smarta funktioner utöver det vanliga. Däribland ett högkapacitets LiPO-batteri, vilket resulterar i upp till 90 minuters drifttid — ca 50% längre än många konkurrerande dammsugare. Dessutom laddar batteriet från 0 – 100% på endast 2,5 timmar.

Under fullt påslag transformeras dammsugarens 480 watt till en kraftfull och oförminskad sugeffekt från början till slut — mer än tillräckligt för att avlägsna smuts från golv, svåra mattor, sängar och möbelstoppning. Trots den starka sugeffekten arbetar Roborock H7 överraskande tyst tack vare ett ljudisolerande luftflödessystem och bullerdämpande lager.

Damm och smuts fångas upp av ett avancerat filtreringssystem, bestående av hela fem lager inklusive ett HEPA-filter. I slutändan fångar dammsugaren upp till 99,99% av alla partiklar så små som 0,3 mikroner. Det finns även möjlighet att använda sig av dammpåse. Då påsen förseglas automatiskt vid avlägsning minskas chansen för allergener såsom pollen och kvalster att rymma — en ren dröm för alla som uppskattar bra inomhusluft, och speciellt för allergiker.

Roborock H7 erbjuder det bästa av två världar — förmågan att städa riktigt ordentligt och enkelheten som kommer med en sladdlös skaftdammsugare. Dess totala vikt är endast 1,46 kg. Så vare sig det handlar om husets alla mattor och möbler eller bilens svåråtkomna hörn är den överraskande lätt att manövrera. Dessutom har dammsugaren en 500 ml stor dammbehållare, vilket resulterar i färre tömningar och mer oavbruten städtid.

Smarta funktioner ger ordning och reda i hemmet

Alla tillbehör är magnetiska och kan enkelt fästas på dammsugarens sidor, alternativt på både kyl och frys. Ett barnlås gör dessutom dammsugaren säker att förvara var som helst i huset. Av- och på-knappen kan också låsas i aktivt läge, och därmed behålla det jämna suget under hela städningen — utan att kräva kramp i fingrarna som gengäld.

Roborock H7 är också utrustad med en skarp OLED-skärm och ett lättanvänt menysystem. Det tillåter användaren att snabbt skifta mellan olika lägen, slå på och av både ström- och barnlås, samt ta reda på batteritid.

“Vi är otroligt stolta att få lansera Roborock H7, marknadens första sladdlösa skaftdammsugare utrustad med ett LiPO-batteri. Med det kommer en rad fantastiska fördelar såsom lägre vikt, längre städtid, och en extraordinär livslängd.” /Richard Chang, VD på Roborock.

Pris och tillgänglighet

Roborock H7 finns nu att köpa exklusivt hos Elgiganten till det rekommenderade priset 3.990 krono

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *