SÅ JÄVLA STORA NYHETER!

SÅ JÄVLA STORA NYHETER!

  • PODCASTEN – Hedlund & Wallenrud

Att göra en podcast ligger rätt i tiden och sedan sommaren 2015 har jag och Anna Hedlund filat på idéen att starta en tillsammans. Nu har vi äntligen släppt vårt första avsnitt som går under namnet ”Framtiden i Nutiden” och vi jobbar på kommande avsnitt och teman för fullt.
Det vi har gemensamt är passionen till teknik men vårt fokus skiljer sig vilket gör att vi passar så bra i hop. Jag är mer inriktad på konsumentteknik och bilar och Anna älskar hur modet och tekniken samarbetar. Dessutom är Anna journalist och jag är typ bloggare! 🙂

  • Bring Out Your Inner Diva

Ett koncept som från början var ett träningscamp som nu återuppstått som en talarkurs. Tre kvinnor delar med sig av sina upplevelser och ger både teoretiska och praktiska verktyg för att ta sig ur skräcken att tala inför en grupp människor. Jag kommer dela med mig, och förhoppningsvis inspirera, genom min resa från livrädd till föreläsare.
Det här är en kurs på tre timmar som kommer kosta 695 kr + moms och vi har i dag två datum att erbjuda. Kursen fungerar bra för dem som ofta måste presentera i mötesrummen men lider stort av det, eller som har fått förfrågan om att hålla tal på ett bröllop och har lite panik. Men alla är lika välkomna och vi kommer guida er och vara vid er sida genom hela kursen.

Bara för att ordet DIVA är med i namnet betyder inte det att vi enbart riktar oss till kvinnor utan lika mycket till männen. 😉

Information finns på http://www.boyid.se

  • NEWS – New Services From Entrepreneurial Women

Vi vill gärna se er som gäster på vårt event. Det är kostnadsfritt och ger er en chans att lyssna på fyra starka kvinnors företagsidéer och ta del av grymma rabatter och erbjudanden.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *