Samsungs nya Galaxy S22-serie och Galaxy Tab S8-serie är nu tillgängliga i butik

Samsungs nya Galaxy S22-serie och Galaxy Tab S8-serie är nu tillgängliga i butik

Samsungs nya Galaxy S22-serie och Galaxy Tab S8-serie finns att köpa nu. Och vet ni vad, JAG HAR FOTAT MÅNEN med en sådan. Det är sant. 

Ja, det är en S22 som jag fotade månen med. Det är på riktigt.

Jag har klämt på alla deras nya mobiler och surfplattor och det är ingen hemligt, jag älskar Samsung. Den senaste mobilen jag faktiskt köpte för egna pengar var just en hederlig Note, ni vet, med penna! Magisk telefon. När de nu visade upp S22 Ultra med penna så blev jag bra jävla sugen. Men jag har precis investerat i en Apple Watch för det är den i särklass bästa klockan som gjorts och då blir jag lite låst vid iphone.

Så här säger Samsung själva om Galaxy S22-serien

Galaxy S22 Ultra har inte bara Samsungs mest kraftfulla kamera, utan är också den smartaste. Galaxy S22 Ultra är fullspäckad med nya AI-funktioner som porträttläge och andra intelligenta kamerafunktioner som låter telefonen göra det tunga arbetet. Galaxy S22 Ultra sammanfogar även det bästa av två smartphone-arv genom den oöverträffade kraften i Note-serien och den bästa kameran och prestandan i S-serien, för att sätta en ny standard för premiummobiler.

– På Samsung pressar vi oss ständigt för att höja ribban för våra premiumtelefoner och S22-serien är definitivt ett resultat av det. Vi ser fram emot att våra användare får testa dessa nya fantastiska telefoner och därför känns det väldigt kul att samtliga enheter från Galaxy S22-serien nu finns att köpa i butik, säger Oskar Smedstad, produktchef Samsung Electronics Nordic.

Vi fick också chansen att gå in och leka på Milajki vilket var oerhört kul och jag gick totalt bananas och alla möjliga fick leka fotograf åt mig. Hahahaha!!

Pris och tillgänglighet

Samsung Galaxy S22, S22+ och S22 Ultra kommer att finnas tillgängliga från och med idag hos utvalda återförsäljare och på Samsung.com.

Samsung Galaxy S22 rek. ca pris från 9690 SEK
Samsung Galaxy S22+ rek. ca pris från 11690 SEK
Samsung Galaxy S22 Ultra rek. ca pris från 13990 SEK

Galaxy Tab S8-serien

Idag förlitar vi oss på surfplattor mer än någonsin när det kommer till videosamtal och streaming. Galaxy Tab S8-serien består av Galaxy Tab S8, Tab S8+ och Tab S8 Ultra, och erbjuder både en förbättrad videoupplevelse och förbättrade multitasking-funktioner med smarta lösningar för att jobba med flera appar samtidigt. Oavsett om du vill utforska din konstnärliga sida, spela, skriva, surfa eller varför inte allt samtidigt, har Galaxy Tab S8-serien de rätta surfplattorna.

Galaxy Tab S8 | S8+ | S8 Ultra

Galaxy Tab S8 Ultra erbjuder en unik upplevelse med sin stora 14,6-tums Super AMOLED-skärm och 120Hz uppdateringsfrekvens. Den har tunn ram för maximal skärmupplevelse och displayen är inrymd i den tunnaste, lättaste och starkaste designen Samsung erbjudit hittills. Skyddad av en Armor Aluminium-ram som är över 30% mer reptålig och 40% mindre benägen att böjas än sin föregångare.

– En av surfplattans viktigaste funktioner är skärmen och vi på Samsung har tagit det till en ny nivå genom att presentera Galaxy Tab S8-serien, och framför allt Tab S8 Ultra. Den erbjuder extra allt och det känns kul att våra kunder äntligen kan ta del av dessa fantastiska surfplattor, säger Rikard Skogberg, Produktchef på Samsung Electronics Nordic.

Pris och tillgänglighet

Samsung Galaxy Tab S8, S8+ och S8 Ultra kommer att finnas tillgängliga från och med idag hos utvalda återförsäljare och på Samsung.com.

Samsung Galaxy Tab S8 rek. ca pris från 8490 SEK
Samsung Galaxy Tab S8+ rek. ca pris från 10490 SEK
Samsung Galaxy Tab S8 Ultra rek. ca pris från 12990 SEK

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *