Säsongsavslutning på Fåfängan

IMG_0179

Fina Janne Westerlund har hela sommaren haft stand-up kvällar på Fåfängan varje måndag. I går var det säsongsavslutning och trots att jag var sjuk så pass att jag helst hade legat nedbäddad så släpade jag mig dit. Inte minst för att sambons trio, The Lola´s spelade. Här kommer en liten bildkavalkad. 

Lola´s

Lola´s

Lola´s

Lola´s

Elin Almén

Elin Almén

Christer Engqvist

Christer Engqvist

Tobbe Ström

Tobbe Ström

Lola´s

Lola´s

Lola´s

Lola´s

Fernando

Fernando

Kodjo Akolor

Kodjo Akolor

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *