Satechi bjuder på nyheter i hemligt paket!! #unboxing

Satechi bjuder på nyheter i hemligt paket!! #unboxing

@wallenrud Öppnar ett hemligt paket från #satechinordic Grymma grejer!! #prylexpert #mysterybox #techtok ligt paket frå#satechinordicn ♬ originalljud – Åsa Wallenrud aka Miss Geek

Satechi hade lite nyheter de ville visa så jag tog på mig att unboxa och inreda kontoret med prylar… och choklad! Jag kan varmt rekommendera att skaffa en sådan matta att ha mus och tangentbord på, det förhöjer skrivbordet.

https://www.lifestylestore.se/satechi/

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *