Sex i bil och andra intressanta event!

Just nu är det mycket kul på gång. I dag ska jag lära mig ha sex i en bil på bästa sätt av självaste Katerina Janouch. I morgon ska jag se bästa Karin AdelsköldRAW på Tyrol. På fredag är det naprapaten och ansiktsbehandling (utförs av olika personer). Den 5:e oktober ska jag på releasefest för Top Gear Sverige (älska) och jag smider grymma radioplaner för Lilla Gumman som jag tror kommer bli något av det roligaste jag gjort. Jag säger bara att killarna jag jobbar med ligger bakom Cirkus Kiev på P3 så fattar ni humorn.

Jag har fått tacka nej till Malou efter 10 på tisdag då jag sitter i möte hela dagen vilket grämer mig, men skickar en annan "gumma".

Men alltsomallt är det på topp. Att jag ska inspektera syrrans lägenhet på söndag gör ju inte saken sämre. Jag kommer domdera och bestämma åt henne var hon ska ställa sina saker och vilka färger hon ska ha, hon ska inte tro att hon har en chans i världen till egenbestämmande i ärendet. Mohahahaha!

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *