Sex i bil och andra intressanta event!

0

Just nu är det mycket kul på gång. I dag ska jag lära mig ha sex i en bil på bästa sätt av självaste Katerina Janouch. I morgon ska jag se bästa Karin AdelsköldRAW på Tyrol. På fredag är det naprapaten och ansiktsbehandling (utförs av olika personer). Den 5:e oktober ska jag på releasefest för Top Gear Sverige (älska) och jag smider grymma radioplaner för Lilla Gumman som jag tror kommer bli något av det roligaste jag gjort. Jag säger bara att killarna jag jobbar med ligger bakom Cirkus Kiev på P3 så fattar ni humorn.

Jag har fått tacka nej till Malou efter 10 på tisdag då jag sitter i möte hela dagen vilket grämer mig, men skickar en annan "gumma".

Men alltsomallt är det på topp. Att jag ska inspektera syrrans lägenhet på söndag gör ju inte saken sämre. Jag kommer domdera och bestämma åt henne var hon ska ställa sina saker och vilka färger hon ska ha, hon ska inte tro att hon har en chans i världen till egenbestämmande i ärendet. Mohahahaha!

 

Comments
  • Mel#1

    28 september, 2011

    Mitt liv blev plötsligt mycket enkelt! Jag har en nyfunnen vän, som planerat hela mitt liv.. vad jag ska jobba med, vart jag ska bo, vem jag ska gifta mig med, och ja, hon ska då presentera mig för den herrn hon har i tanke på lördag! HAHAHA… Jag bara nickar och antecknar typ 🙂 Och du bestämmer hur min lägenhet ser ut.. Helt fantastiskt. Jag behöver inte bry mig om nåt! 🙂

    Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *