Ska jag köpa min drömbil?

Jag har tänkt ett tag på när jag ska köpa min drömbil. Nu? Om några år? Men tänk om man får barn, blir sjuk, fattig eller något – då ryker ju chanserna. Nu tror jag mig ha råd att äga den så varför inte köpa den nu?

Nu har jag en heltidslön och en extrainkomst varje månad på mitt eget bolag. Det är nog nu jag ska göra det!

1. Möte på banken för att se mina möjligheter
2. Bestämma mer exakt vilken bil jag vill ha
3. Testköra och klämma på en massa goa bilar
4. Fixa garageplats
5. Ta ett beslut

Vad ska jag köpa då? En Mustang så klart!! En Ford Mustang Fastback från 1965-66 eller eventuellt 67. Säg till om ni hittar nåt läcker till salu.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *