Skulle en teknik-bloppis vara intressant?

Skulle en teknik-bloppis vara intressant?

0

Alla modebloggare sysslar med bloppisar. De har massor av kläder, skor, smink och accessoarer som de behöver bli av med. Mest för att de inte använder själva men också för att få plats med nytt. 

Lite så är det här hemma. Jag testar väldigt mycket saker och har saker med på tv som sedan inte får lämnas tillbaka. Alltså de jag lånat av vill inte ha tillbaka det då de inte kan eller vill sälja det vidare. 99% av gångerna hamnar de sakerna bara på mina hyllor och jag hoppas att jag kan använda dem igen. Men mycket av det jag har har jag använt så många gånger att de inte är aktuella längre.

Jag tänkte då att ni kanske är intresserade. Chansen att köpa lite julklappar billigt.

Är ni intresserade? Här ser ni lite av vad jag har hemma.

Skärmavbild 2014-11-09 kl. 14.50.02

Comments
 • Elin#1

  14 februari, 2015

  kikade in här och letade efter recensioner av mobilhörlurar (typ som de man får med sin iphone, men inte helt stänga som de flesta in ears). har du något tips?
  De jag haft som jag fick med telefonen har varit bra, men de åkte i tvättmaskinen av misstag och trots rispåse så har de inte varit sig själva sen dess, eller så är det nåt att volymen kan inte höjas hur mycket som helst, har problem att höra vad som sägs i vissa podcasts.
  Plockade fram ett par från happy plugs jag haft sen innan, men jag tycker det är obehagligt när allt ljud stängs ute och det är lite halvmysko känsla då man inte hör bilar då man är ute och går.
  Så tips? 🙂

  Svara
  • Åsa Wallenrud#2

   15 februari, 2015

   Det där med hörlurar är så otroligt personligt. De måste passa ens unika öron framförallt. Jag är mer ett fan av lurar som stänger ute ljudet, det är det jag letar efter tillsammans med passform och bra bas.
   Kanske Medis passar dig då, den är så tätt slutande i örat. http://www.urbanears.com/shop-by-type/in-ear/medis_medis-plus

   Svara
   • Elin#3

    25 mars, 2015

    Såhär tusen dagar senare, har du några urban ears eller a-jays som du kan tänka dig att sälja vidare i så fal? *håller tummarna*

    Svara
    • Åsa Wallenrud#4

     31 mars, 2015

     Hej! Nej det har jag inte. Just Urban Ears är verkligen inga favoriter heller 🙂 Sorry!

     Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *