Skulle en teknik-bloppis vara intressant?

Skulle en teknik-bloppis vara intressant?

Alla modebloggare sysslar med bloppisar. De har massor av kläder, skor, smink och accessoarer som de behöver bli av med. Mest för att de inte använder själva men också för att få plats med nytt. 

Lite så är det här hemma. Jag testar väldigt mycket saker och har saker med på tv som sedan inte får lämnas tillbaka. Alltså de jag lånat av vill inte ha tillbaka det då de inte kan eller vill sälja det vidare. 99% av gångerna hamnar de sakerna bara på mina hyllor och jag hoppas att jag kan använda dem igen. Men mycket av det jag har har jag använt så många gånger att de inte är aktuella längre.

Jag tänkte då att ni kanske är intresserade. Chansen att köpa lite julklappar billigt.

Är ni intresserade? Här ser ni lite av vad jag har hemma.

Skärmavbild 2014-11-09 kl. 14.50.02

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *