Smartline Flow – smarta hemmet nu ännu enklare

Smartline Flow – smarta hemmet nu ännu enklare

0

Smartline Flow – smarta hemmet nu ännu enklare

Jag älskar ju smarta hemmet, och föreläser till och med om det, så jag är lite mer avancerad, men jag vill nu visa er en typ av produkt som gör det lite enklare.

Ett smart hem är ett uppkopplat hem. Prylar som pratar med varandra över WiFi och som hanteras via appar och/eller fjärrkontroller. För många låter det enkelt för minst lika många känns det oerhört komplicerat och avancerat, dessutom kostsamt. Men jag ska visa ett varumärke som jobbar lite annorlunda och som passar dig som antingen inte har WiFi eller som vill ha något enklare.

Du kan annars läsa om smarta hemmet –  en nybörjarguide!

Sköt lamporna över blåtand

En smart ljuskälla skruvar man i valfri lampa och sen synkar man den med en app via en så kallad brygga, sen sköter man allt via appen eller en fysisk fjärrkontroll om man hellre vill det. Men vill man ha det lite enklare ändå så kan man köpa en lampa med fjärrkontroll från Smartline Flow som inte kräver någon uppkoppling utan som bara skruvas i, synkas med appen över blåtand och sedan är det klart. Tex om du känner en (eller är en) pensionär som inte äger en smart telefon och som har det tufft med rörlighet och inte orkar eller kan ta sig till en lampknapp på väggen, så kan du placera ut fjärrkontroller nära sängen, fåtöljen och i badrummet kanske. Då kan din familjemedlem sköta alla lampor utan problem, utan att WiFi som du kopplat upp plötsligt kopplar ner och lamporna slutar fungera.

Funkar också bra på landstället där du kanske inte vill eller kan ha WiFi, i en husvagn, gäststugan eller om du bara vill ha det superenkelt men ändå säga att du har ett smart hem.

Köp: Kjell & Co

Mer information: Smartline Flow