Snyggaste verktygslådan

Snyggaste verktygslådan

Verktyg har, i massor. Nästan lite för mycket faktiskt.. 🙂 En skada jag ärvt från pappa om att det är bäst att ha allt för man kan ju komma att behöva det någon gång. Obs att detta ENDAST gäller verktyg och inget annat.

Vi bor i villa på två plan med förråd i huset samt ett garage med ett förråd till. Detta innebär att vi har verktyg precis överallt. Vi har verktygslådor och sortering men det är så svårt att hålla sakerna på sin plats.

Jag hittade nyss den snyggaste verktygslådan EVER som jag egentligen inte behöver men vill ha för att den är så jävla snygg. Kanske att jag får arslet ur och sorterar lite verktyg som är bra att ha i huset och förvara dessa i denna. Minns att pappa hade en sådan här modell i grönt eller blått tror jag. Barndomsminnen.

Klicka bilden för länk till Förvara.se

Skärmavbild 2015-08-05 kl. 11.54.15

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *