Sökes: Manager

Sökes: Manager

0

Sökes: Manager

Att vara egen är något av det bästa man kan vara, men också det värsta. Det är inte en dans på rosor..

Jag har, vid sidan av heltidstjänster, drivit eget sedan 10 år. Hade en kort period (ca 1 år) möjligheten att bara jobba med eget varumärke, men det sumpade jag. Nu är jag återigen heltidsanställd och gör lite roliga extrasaker vid sidan av. Men, dörren är ALLTID öppen för förslag.

Behöver en ledare

När jag tittar på mig som anställd och egenanställd så ser jag numer en egenskap som utmärker sig. Jag måste ha en chef. Jag kan inte sätta mål, skapa strategier och göra rätt för mig. Jag blir för slö och ”blahaig” eftersom ingen förväntar sig saker. Jag behöver drivet, en som ger mig deadlines och krav jag måste förhålla mig till.

En annan sak jag inte kan hantera är ju det här med att sälja in sig själv! Jag vill föreläsa så mycket mer, jag vill programleda tv-program och radio. Jag vill moderera, få större uppdrag som influencer. Jag vill vara HON man går till för konsumentteknik-relaterade jobb och jag vill vara HON man vänder sig till när man letar influencer för fordonssegmentet där man vill nå de typiska mammorna eller karriärskvinnorna.

Jag vill att hela Sverige ska veta vem jag är och ha ett förtroende för min kunskap och som bländas av min charm.

Jag jobbar gärna hårt. 24/7 i bland to.m. Men jag gör det bara om någon ger mig deadlines och att pengar uteblir om jag inte sköter mig. Jag behöver någon som också kan säga nej till uppdrag som inte är relevanta.

Vet du vem jag borde kontakta?

Your email address will not be published. Required fields are marked *